torsdag 28 maj 2009

Den första spelaren

Nedan är den första Podbean-spellistan med musikexemplen till de första inläggen. Den spänner över inläggen från den 4 november 2008 (Renaud Garcia-Fons) till den 12 mars 2009 (Chuck Brodsky).

Framöver kommer alla ljudande exempel att finnas med i själva blogginlägget och inte i en fristående spelare - detta kommer göra blogg-läsandet lite smidigare!

--S.

-----

Powered by Podbean.com
Aktuell musik:

I dennna spelare presenteras musik som har relevans för inläggen i bloggen. Endera har musiken inte gått att finna på nätet (Youtube, artisternas egna hemsidor eller andra musikhemsidor etc.) eller så är kvaliteten i de exempel jag funnit för dålig för att göra artisten i fråga rättvisa.


//Uppdatering: 
Detaljerad lista över musiken finner ni HÄR!//








Önskestund på fredagar?!

Interaktivitet - ett ord med säljande framåtsträvande värdeladdning!

Alla talar om Internets stora potential på interaktivitetsfronten som dess stora styrka - men hur är det ställt med den i verkligheten? Känner man sig så särskilt interaktiv när man är ute på nätet? Jag gör sällan det, men skulle vilja prova en sak jag inte sett någon annanstans......


Önskestund - med början fredag 5 juni kl. 18.00-20.00!

Nu har Internet-Radion varit igång några veckor. Till och från - jag har fortfarande problem med att sändningarna plötsligt bara stannar - oftast när jag sover eller är på arbetet - men jag åtgärdar så snabbt jag har möjlighet!

Hur tar man bloggen vidare i utveckling? Jo, kanske så här:
ÖNSKESTUND - fredag 5 juni, kl. 18-20! Vi använder oss av chatten för den direkta kommunikationen under de två önsketimmarna! Skicka också in önskningar i förväg till world_music_cafe@hotmail.com fram till och med fredagen. Det blir en spännande utmaning att se hur många önskningar jag klarar av att uppfylla!

Chatten är enkel att använda - du loggas in automatiskt som "guestxxx" när du går in på bloggen. När du försöker skriva något för första gången frågas du om kön och ålder. Sedan är det bara att skriva på. Det går också att byta namn på sitt alias!

Chansen är förstås störst att få sin önskan uppfylld om man skriver innan Önskestunden, men jag tänker mig också, att med bara någon minuts varsel i chatten, kunna uppfylla önskningar!

Välkomna till lite äkta interaktivitet! Vi kan dessutom säkert lära oss mycket av varandras tips och kunskap!

Vi provar fredag 5 juni - faller det väl ut kan det kanske bli en tradition - varje fredag!

På åter-HÖRANDE!

--Stefan