onsdag 3 juli 2013

Grasside - bluegrass-konsert på Världsmusik-Kaféet

Hej!

Detta känns som ett brev skrivet till en vän man nästan tappat kontakten med. Mycket har hänt sedan sist - jag har arbetat den s. k. häcken av mig, och Världsmusik-Kaféet har nu äntligen tagit steget från en rent virtuell företeelse till en alldeles fysisk liten sådan. Nu finns Världsmusik-Kaféet som en second hand-butik på Malmvägen 13 i Sollentuna, med god musik och, i framtiden, god fika och inte minst livemusik - när alla tillstånd är på plats!

Vi hade invigningsfest i fredags där vi bjöd på tre latinamerikanska artister och min (fantastiska) smörgåstårta  och en massa annat gott! Inför kommande helg har jag satt klorna i flerfaldigt svenska mästare-belönade bluegrassgruppen Grassride!

Det pågår en countryfestival i Upplands-Väsby nu på torsdag - lördag, och vi passade på att rycka ett riktigt russin ur deras festivalprogramskaka. Eftersom det är en kvarts bilresa mellan festivalområdet och oss lovade de komma och spela ett set!

Grassride spelar 19.30-20.30. 

Fritt inträde!

Facebook-länk till inbjudan:
https://www.facebook.com/events/1386517084898384/

Våra öppet-tider är 
tis-tor 12.00 - 18.30
fre-sön 12.00 - 19.30

Denna blogg kommer hädanefter inte att börja handla om butiken bara för att det nu finns en sådan, utan en "systerblogg" är på gång för detta ändamål - så fortsatt ickekommersiellt här alltså!

Lyckliga och trötta hälsningar

--Stefan